Östersunds kommun

Lärare åk 4-6 Vallaskolan

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2018-08-15.

 

Vallaskolan är en F-9 skola på Frösön med ca 650 elever. Skolan ligger vacker belägen i närheten av Storsjön med storslagen utsikt mot fjällvärlden. Vår målsättning är att alla elever ska lämna Vallaskolan med goda kunskaper och en stor tilltro till sig själv och sina egna förmågor. Vår skola har en friluftsprofil. Värdegrundsarbetet är betydelsefullt, alla ska trivas och må bra på skolan. Trygghet och studiero prioriteras. Ett gott samarbetsklimat kännetecknar Vallaskolan. Vi trivs tillsammans!

 

Arbetsuppgifter

Du undervisar i årskurs 4-6 och ingår i ett arbetslag på skolan. I undervisningen ska du hela tiden sträva efter att de elever du arbetar med når upp till läroplanens kunskapsmål. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare och har god kunskap om skolans styrdokument. Du har ett genuint intresse för barnens lärande och utveckling. Ditt synsätt stämmer överens med läroplanens värdegrund och du har ett gott förhållningssätt och bemötande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Peder Söderman, rektor 063-14 38 28 eller 070-244 52 11

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-05-23

Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 3 timmar . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare åk 4-6 Vallaskolan