Östersunds kommun

Lärare åk 4-6 till Lugnviksskolan

100 % Tillsvidare med tillträde augusti 2018.

 

Du kommer till en skola som verkligen är engagerad i sina elever, har bra föräldrakontakter och ett stort engagemang från personalen. Vi är också en växande skola i trevlig miljö som ser en spännande framtid i sikte. Vi arbetar hela tiden på att förbättra oss, vara en skola där alla trivs med varandra och med sina respektive utmaningar.

 

Kom med i vår gemenskap och bli en i gänget! Vi hälsar dig varmt välkommen och hoppas att vi får ta del av din professionalitet!

 

Arbetsuppgifter

Du arbetar som klasslärare och ingår i ett arbetslag på skolan. I undervisningen ska du hela tiden sträva efter att de elever du arbetar med når upp till läroplanens kunskapsmål. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare med legitimation och har god kunskap om skolans styrdokument. Vi ser gärna att du har legitimation i engelska, svenska och samhällsorienterade ämnen. Du har ett genuint intresse för barnens lärande och utveckling. Ditt synsätt stämmer överens med läroplanens värdegrund och du har ett gott förhållningssätt och bemötande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Helena Danielsson rektor 072-236 59 53 helena.danielsson@ostersund.se 
Lena Söderström biträdande rektor 070-23 83 718 
lena.soderstrom@ostersund.se

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-04-22


Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 17 timmar . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare åk 4-6 till Lugnviksskolan