Östersunds kommun

Lärare 7-9 Svenska/Engelska Storsjöskolan

Tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

 

Storsjöskolan ligger i Östra Odensala och har närhet till skog- och grönområden. Skolan är en 6-9 skola med cirka 370 elever och fem arbetslag organiserade i ämnesarbetslag. Skolan är HBTQ-certifierad. Skolan står också inför en spännande framtid, då det beslutats att skolan ska byggas om och utökas till en F-9 skola. Tanken är att den ska stå klar 2022.

 

Vill du vara med och förverkliga vår vision? ”Kunskap med lustfyllt lärande där alla lyckas”

 


Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i svenska och engelska samt vara handledare i en klass. I undervisningen ska du hela tiden sträva efter att de elever du arbetar med når upp till läroplanens kunskapsmål. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till elever, föräldrar och arbetskamrater.

 


Kvalifikationer

Du är behörig lärare i svenska och engelska upp till årskurs nio. Du har god kunskap om skolans styrdokument samt ett genuint intresse för barn och ungdomars lärande och utveckling. Ditt synsätt stämmer överens med läroplanens värdegrund och du har ett gott förhållningssätt och bemötande. Vi söker en engagerad, kommunikativ och flexibel person som kan vara en god ledare i ett klassrum.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 


Kontaktpersoner

Christer Öhlund rektor 063-14 30 52
Mikael From rektor 073-273 24 81

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 


Sista ansökningsdag

2019-07-26

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 juli . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 31 maj

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare 7-9 Svenska/Engelska Storsjöskolan