Östersunds kommun

Kulturskolan i Östersund söker projektmedarbetare

Hos oss har de estetiska ämnena hög status och vi strävar efter kompetens och engagemang. Vi bedriver verksamhet både på skolorna runt om i kommunen under dagtid och i våra egna lokaler på eftermiddagar och kvällar. Vi är en frivillig verksamhet med lust och lärande i fokus. 

Kulturskolan Östersund och nationellt är i ett mycket spännande utvecklingsskede, bland annat gör vi insatser för att nå fler och nya målgrupper till verksamheten. 

Under förutsättning att extra medel som ansökts om hos statens kulturråd erhålls, söker vi:

-Lärare i fiol 50%-100% beroende på kombinationsmöjligheter, främst med undervisning inom El Sistema. Visstid läsåret 2018/2019

-Pedagog 50-100% beroende på kombinationsmöjligheter, som kan undervisa i grupp med kompetens inom musik eller andra estetiska ämnen. Andra estetiska ämnen kan till exempel vara: bild-, form-, och design, teater, eller digital musikproduktion. Visstid läsåret 2018/2019 

-Samordnare 100%. Tjänsten är en samordningsfunktion för Jämtlands läns alla kulturskolor. Visstid läsåret 2018/2019

 

Kvalifikationer

Musiklärarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Meriterande att inneha lärarlegitimation. Kompetens att undervisa i flera instrument. Körkort B är ett krav.

Vi önskar att du har god digital kompetens, erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar, gärna inom skola och/eller kulturskola samt goda musikaliska och/eller andra estetiska erfarenheter. Du ska ha insikt om barns olika behov och stor pedagogisk kompetens. Arbetet sker ofta tillsammans med andra och därför krävs även samarbetsförmåga vilket också är viktigt för att kunna möta vårdnadshavare, kollegor och andra medarbetare inom kommunen. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Som blivande medarbetare behöver du välkomna förändringar och vara positiv till att prova nya arbetssätt och metoder för att bland annat nå fler och nya barn och ungdomar till Kulturskolan. 

Vi söker dig som är nyfiken, lärande, prestigelös och reflekterande. Du strukturerar och prioriterar ditt arbete effektivt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, trivs bra att arbeta enskilt och i projekt med andra. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Ansök via länken. Vid eventuell intervju uppvisas betyg/intyg och kontaktuppgifter till två referenser. 

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras.

 

Kontaktpersoner

Frida Landgren kulturskolechef 063-14 34 19, ledig vecka 20

Elin Sundberg vikarierande biträdande kulturskolechef 072-532 15 17

Facklig representant Lärarförbundet Mariann Nilsson 072-218 83 61

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-05-30

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 juni . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Kulturskolan i Östersund söker projektmedarbetare