Östersunds kommun

Kulturskolan i Östersund söker medarbetare

Hos oss har de estetiska ämnena hög status och vi strävar efter kompetens och engagemang. Vi bedriver verksamhet både på skolorna runt om i kommunen under dagtid och i våra egna lokaler på eftermiddagar och kvällar. Vi är en frivillig verksamhet med lust och lärande i fokus. 

Till hösten söker vi:

-En lärare i klarinett, 20-100% beroende på kombinationsmöjligheter 

-En lärare i brass, 20-100% beroende på kombinationsmöjligheter 

-En lärare i piano 100%, inklusive pianostudio och ackompanjemang till våra körer

-En lärare i gitarr 100%, vikariat läsåret 2018/2019

I tjänsterna ingår att undervisa barn och ungdomar både i grupp och enskilt, samt att arbeta ämnesövergripande med ensembler. I arbetsuppgifterna ingår också att under läsåret genomföra konserter/föreställningar och arbeta i olika gemensamma projekt. En del av tjänsten kommer att tillägnas gruppundervisning, till exempel grundkurs eller liknande.

 

Kvalifikationer

Musiklärarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Meriterande att inneha lärarlegitimation. Kompetens att undervisa i flera instrument. Körkort B är ett krav.

Vi önskar att du har god digital kompetens, erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar, gärna inom skola och/eller kulturskola samt goda musikaliska och/eller andra estetiska erfarenheter. Du ska ha insikt om barns olika behov och stor pedagogisk kompetens. Arbetet sker ofta tillsammans med andra och därför krävs även samarbetsförmåga vilket också är viktigt för att kunna möta vårdnadshavare, kollegor och andra medarbetare inom kommunen. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Kulturskolan är i ett utvecklingsskede och du som blivande medarbetare behöver välkomna förändringar och vara positiv till att prova nya arbetssätt och metoder för att bland annat nå fler och nya barn och ungdomar till Kulturskolan. 
Vi söker dig som är nyfiken, lärande, prestigelös och reflekterande. Du strukturerar och prioriterar ditt arbete effektivt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, trivs bra att arbeta enskilt och i projekt med andra. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Ansök via länken. Vid eventuell intervju uppvisas betyg/intyg och kontaktuppgifter till två referenser. 

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras.

 

Kontaktpersoner

Frida Landgren kulturskolechef 063-14 34 19, är ledig vecka 20.

Elin Sundberg vikarierande biträdande kulturskolechef 072-532 15 17

Facklig representant Lärarförbundet Marianne Nilsson 072-218 83 61

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-05-30

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 maj . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Kulturskolan i Östersund söker medarbetare