Östersunds kommun

Korttidsboende med stolta medarbetare söker sjuksköterska

Är du legitimerad sjuksköterska som vill, vågar och kan göra skillnad? Då är det här jobbet för dig.

 

Barkvägen är ett korttidsboende beläget i Torvalla centrum. Boendet består av 15 platser och bebos av medborgare med olika behov av vård och omsorg under kortare eller längre perioder. Vi söker ytterligare en sjuksköterska på 100% tillsvidareanställning, arbetstid dagtid måndag till fredag inklusive lätthelger.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett varierat och stimulerande arbete där Du bedömer och utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser, men också tar ansvar för att handleda, utbilda och delegera vissa arbetsuppgifter till omvårdnadspersonal.

 

Målet är att främja fysisk, psykisk och social hälsa hos medborgaren. I arbetet ingår att aktivt ha ögon för rehabilitering i syfte att stärka medborgaren att gå vidare med bästa möjliga förutsättningar.

 

Du arbetar i team med bland annat omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut och enhetschef. Som sjuksköterska ska du fortlöpande arbeta med systematiskt förbättringsarbete i olika kvalitetsregister.

 

Vi erbjuder också etablerade forum på enhets-, områdes- och sektornivå där du som sjuksköterska blir lyssnad på men också möjlighet att schemalägga tid till egen förkovran och fördjupning var 6:e vecka. Förutom detta tillkommer givetvis utbildningar och kurser som erbjuds löpande på årsbasis.

 

 

Kvalifikationer

Vi ser att Du har ett stort intresse för vård och omsorg till äldre, är drivande i att handleda personal, implementera ny kunskap och driva utvecklingsarbete i syftet att skapa de bästa förutsättningar för en god och trygg omvårdnad för våra medborgare.

 

Du är legitimerad sjuksköterska. Personliga egenskaper väger tungt, och är du en flexibel, lösningsorienterad lagspelare med humor som är trygg i dig själv kommer du att trivas och utvecklas tillsammans med oss och aldrig ha tråkigt. Erfarenhet av handledning, samordning samt behärskande av administrativa system såsom procapita, Lifecare etc. är meriterande.

 

I ansökan, bestående av personligt brev och CV, bör det framgå vad du vill uppnå, vad du förväntar dig samt vad du ser som viktigt att utveckla för framtidens äldreomsorg. Vad kan och vill du bidra med i den utvecklingen?. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Observera att rekrytering sker löpande, så ansök redan idag.

 

 

Förmåner

Det är viktigt för oss att du trivs på ditt arbete, Östersunds kommun har därför tagit fram en mängd förmåner för dig som anställd. Det rör sig om allt från friskvårdsbidrag till pensionsrådgivning och rabatter i butiker. Dessutom vill vi underlätta om något händer i ditt privatliv vilket innebär att vi även erbjuder specialiststöd från jurister psykologer och ekonomer. 

 

Satsa på en arbetsgivare som satsar på sina medarbetare!

 

 

Kontaktpersoner

Jörgen Jamting enhetschef 063-14 43 16

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-03-03

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 4 mars

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Sjuksköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Korttidsboende med stolta medarbetare söker sjuksköterska