Östersunds kommun

HR-konsult med inriktning hälsa- och rehabilitering

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare. Östersunds kommun är stället för dig som vill jobba framåt med hjärtat. För oss är nämligen alla medborgare lika viktiga. Ett barn på förskolan, en bygglovssökande villaägare eller en vårdsökande pensionär. Vi strävar hela tiden efter att förbättra och utveckla våra tjänster, och hos oss har du som individ möjlighet att påverka hur vi bidrar till ett bättre Östersund.

Vi på Område HR och Lön ingår i Kommunledningsförvaltningen och är ett blandat gäng av personligheter som både jobbar på kreativa idéer och samtidigt tar tillvara tidigare erfarenheter och mångårig kompetens. Vi består av en grupp som arbetar med olika ansvarsområden som förvaltningsstöd till chefer, hälsa och rehab samt strategiska kommunövergripande utvecklingsområden/frågor. Till området hör också kommunens härliga gäng som jobbar med löneadministration.

Är du redo för nästa utmaning och vill vara med oss i vårt fortsatta HR-arbete? Vi söker en engagerad och driven HR-konsult till kommunens HR-avdelning.


Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill arbeta både operativt och strategiskt inom området hälsa och rehabilitering. Här får du vara med och stötta chefer i vår organisation i både övergripande och dagliga frågor inom hälsa och rehab. Det innebär att du är ett operativt och konsultativt stöd till kommunens chefer i rehabiliteringsärenden och utvecklar och driver frågor inom hälsa och friskvård. Du medverkar också i det strategiska kompetensutvecklingsarbetet inom arbetslivsinriktad rehabilitering, samverkar med andra myndigheter och aktörer inom området samt initierar, leder och driver utvecklingsarbeten och projekt.

Vad får du hos oss?
Du får samarbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor. Dessutom får du lära känna en intressant organisation och träffa mängder med härliga människor.

Det är viktigt för oss att du trivs på ditt arbete, Östersunds kommun har därför tagit fram en mängd förmåner för dig som anställd. Det rör sig om allt från friskvårdsbidrag till pensionsrådgivning och rabatter i butiker. Dessutom vill vi underlätta om något händer i ditt privatliv vilket innebär att du bla kan få rådgivning i exempelvis ekonomi.


Kvalifikationer
Du är en person som har högskoleexamen med inriktning mot HR eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig för arbetet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av HR-arbete. Du är resultatinriktad, självständig, har en nyfikenhet i HR-frågor och modet att driva igenom förändringar. Du har lätt för att skapa kontakter och samarbeten och du är en god kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med.


Upplysningar
HR-chef
Åsa Rydell
063-14 46 11

kontaktperson
Sabina Fahlesson
063-14 46 19

facklig representant Akademikerförbundet SSR
Victor Fors
063-14 47 99

Sista ansökningsdag
2020-09-20Ansök nu

 


 

Sista ansökningsdag : För 8 timmar sedan . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 25 augusti

Kategorier : HR & Organisation Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb HR-konsult med inriktning hälsa- och rehabilitering