Östersunds kommun

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Hälsofrämjande enheten

Nu är Östersunds kommun i startgroparna för att utveckla det rehabiliterande arbetet på våra särskilda boenden. Vi söker dig som som är intresserad av att arbeta med äldre och funktionsnedsatta och som vill vara delaktig i utvecklingsarbete.

Då en av våra anställda går på tjänstledighet och vi vill säkerställa kvalitet i utvecklingsarbetet söker vi nu en fysioterapeut/sjukgymnast, tillvidareanställning 100%, med placering på Hälsofrämjande enheten. Tillträde 20180416 eller efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Målgruppen är personer som bor på särskilt boende eller korttidsboende, personer med personlig assistans och personer i ordinärt boende med behov av hemsjukvård. Stor vikt kommer att läggas vid utvecklingsarbetet på särskilt boende med målsättning att de boende ska kunna leva så aktivt och självständigt liv som möjligt utifrån individuella mål. I utvecklingarbetet ingår individuella bedömningar/behandlingsinsatser, gruppträning, ett förbättrat teamarbete med övriga professioner, samt ubildning/handledning i rehabiliterande förhållningssätt. I arbetet ingår även handledning av studenter. På enheten arbetar 14 arbetsterapeuter och 13 fysioterapeuter.

Vi vill bedriva hälsofrämjande och rehabiliterande arbete av hög kvalitet och där är varje medarbetare viktig. Vi har yrkesträffar regelbundet med fokus på kvalitets och utvecklingsfrågor. Kompetensutvecklingsplan finns. Vi söker dig som vill vara en del av vårt utvecklingsarbete och bidra med din kompetens.

Arbetstid 
Måndag - fredag, 8-17, årsarbetstid. Friskvårdsbidrag och friskvårdstimma erbjuds.

 

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Körkort B erfordras.

För arbetet läggs stor vikt vid personlig lämplighet. I arbetet med våra kunder är ett gott bemötande och ett varmt intresse för arbete med människor avgörande. Du har en positiv grundsyn, god samarbetsförmåga och är ansvarskännande. Det är viktigt för oss att du kan arbeta självständigt, ta egna beslut som bidrar positivt till de vi är till för och verksamheten. Förutom detta värdesätter vi flexibilitet och öppenhet. 

Erfarenhet av de verksamhetsområden vi ansvarar för anses meriterande.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Välkommen med din ansökan, intervjuer och tillsättning kommer att ske fortlöpande.

 

Kontaktpersoner

Ibe Molin enhetschef 063-14 32 81 eller 070-237 20 34

Facklig representant Fysioterapeuterna Fredrika Kåbjörn 070-314 36 27

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-02-23

Ansök nu
 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fysioterapeut/Sjukgymnast till Hälsofrämjande enheten