Östersunds kommun

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Enheten för Legitimerad personal

Vi tycker att vi har världens bästa jobb! Vi arbetar i team och vårt mål är att medborgarna ska kunna leva så aktivt och självständigt som möjligt i det egna hemmet. Då en av våra duktiga fysioterapeuter nu går vidare till annat behöver vi en ersättare till vår härliga enhet på Frösön.


100% tillsvidaretjänst med arbetstid måndag-fredag 8-17. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 

Enheten för Legitimerad personal består av distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter uppdelade i sex geografiska team. Den legitimerade personalen ingår i hemteam tillsammans med enhetschef och undersköterskor i hemtjänsten.I vår enhet på Frösön arbetar i dagsläget två fysioterapeuter, tre arbetsterapeuter och fyra distriktssköterskor.

Under 2018 är det mycket spännande som händer i organisationen! Exempelvis har vi ett nytt hemsjukvårdsavtal vilket innebär samverkan och samarbete med primärvård och slutenvård. Vi utvecklar också arbetet med en Hälsofrämjande kommun för medborgare och medarbetare. Det finns goda möjligheter att utveckla och prova nya arbetssätt. I Östersunds kommun är parollen 'Framåt med hjärtat'! Med tillit och delaktighet vill vi skapa ett ännu bättre Östersund! 

Arbetsuppgifter
Målgruppen för våra insatser är personer som bor hemma med behov av och rätt till kommunal hemsjukvård/ hemrehabilitering. Vi tar också emot tjänsteköpsförfrågningar från Hälsocentraler och slutenvård samt utför palliativa insatser i samarbete med Storsjögläntan.
I dina arbetsuppgifter som fysioterapeut ingår bland annat funktionsbedömning och målsättning, träning/behandling och hjälpmedelsutprovning. Du medverkar i vårdplanering och SIP. 
Du har också en mycket viktig roll i utbildning och handledning av anhöriga och personal. I Östersunds kommun har vi under många år arbetat enligt ett hälsofrämjande och rehabiliterande förhållningssätt och det arbetet vill vi nu ytterligare förstärka och förtydliga.

 

Kvalifikationer

För att söka tjänsten ska du vara legitimerad fysioterapeut / sjukgymnast. Gärna med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård.
Körkort B erfordras.

Du är en positiv person med genuint intresse av att arbeta med människor. Vi lägger stor vikt vid bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande. Teamarbetet är viktigt och du förväntas aktivt delta i utvecklings- och förbättringsarbeten.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och få veta vem du är och vad du kan tillföra samt berätta mer om vår arbetsplats och vad vi har att erbjuda. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Jerker Norman enhetschef 063-14 48 06
Lisa Marklund enhetschef 063-143417

Martin Hedberg facklig representant Fysioterapeuterna 063-14 30 71

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-09-23

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fysioterapeut/Sjukgymnast till Enheten för Legitimerad personal