Östersunds kommun

Fritidspedagoger till Häggenås skola

Fritidspedagog till Häggenås skola, 2 tjänster

 

Tillsvidareanställning 100 % med tillträde 2018-01-07 eller enl. överenskommelse

 

Häggenås är en F-6 skola med ca 100 elever och tillhörande fritidshem, ca 3 mil nordost om Östersund. Skolan ligger fint belägen med närhet till skolskogen som erbjuder en fantastisk utemiljö som vi nyttjar aktivt i lärande, både i skolan och på fritidshemmet.

 

Du kommer till en skola med engagerad personal och ett samarbetsinriktat och öppet klimat. Vi trivs tillsammans och hoppas att just du vill komma med i vårt gäng så vi får möjlighet att ta del av dina kunskaper och ditt engagemang.

 

I Lits skolområde kan det vara aktuellt med glesbygdstillägg.

 

Arbetsuppgifter

Att leda och utveckla fritidshemsverksamheten utifrån LGR 11. En del av din tid kommer att vara förlagd i skolan. Vi söker dig som är positiv och har elevernas bästa i fokus. Du räds inte utmaningar och förändringar och du bidrar med gott samarbete.

 

Kvalifikationer

Utbildad lärare med fritidshemsinriktning eller fritidspedagogutbildning. Annan utbildning/erfarenhet kan vara av intresse. Du är förtrogen med skolans/fritidshemmets styrdokument och omsätter dessa i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta med kollegor, föräldrar och ledning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Nina Wennberg Brandt rektor 063-14 34 38 eller 072-221 81 43

 

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-11-04

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 4 november . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Fritidspedagoger Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fritidspedagoger till Häggenås skola