Östersunds kommun

Fritidspedagog till Häggenås skola

Tillsvidareanställning 100 % med tillträde 2018-04-16

 

Häggenås är en F-6 skola med ca 100 elever och tillhörande fritidshem. Skolan ligger fint belägen med närhet till skolskogen som erbjuder en fantastisk utemiljö som vi nyttjar aktivt i lärande, både i skolan och på fritidshemmet. Våra elever ska lämna skolan med goda kunskaper och en stor tilltro till sig egen förmåga.

 

Du kommer till en skola med engagerad personal och ett samarbetsinriktat och öppet klimat. Vi trivs tillsammans och hoppas att just du vill komma med i vårt gäng så vi får möjlighet att ta del av dina kunskaper.

 

I Lits skolområde kan det vara aktuellt med rekryteringsbidrag.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med att leda och utveckla fritidshemsverksamheten utifrån LGR 11. En del av din tid kommer att vara förlagd i skolan. Vi söker efter dig som har elevernas bästa i fokus och är beredd på utmaningar, förändringar och bidrar med gott samarbete.

 

Kvalifikationer

Utbildad lärare med fritidshemsinriktning eller fritidspedagogutbildning. 


Vi ser gärna att du också har behörighet att undervisa i idrott. Annan utbildning/erfarenhet kan vara av intresse.

 

Du är förtrogen med skolans/fritidshemmets styrdokument och kan omsätta dessa i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta med kollegor, föräldrar och ledning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Gun Königsson rektor 063-14 48 80 eller 070-317 94 22

 

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-03-20

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 20 mars . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Fritidspedagoger


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fritidspedagog till Häggenås skola