Östersunds kommun

Fritidspedagog till grundsärskola 7-9 Lugnvik

Tillsvidareanställning 100% (möjlighet till deltidsarbete finns) med tillträde den 2019-08-14 eller enligt överenskommelse.

 

Lugnviksskolan är en F-9 skola med ca 300 elever. Skolan ligger tre kilometer från Östersunds centrum med närhet till skog och sjö. Bra bussförbindelser samt cykelvägar. I enheten ingår grundsärskolans årskurs 7-9 med fritidsklubb, grundskola med tillhörande fritidshem och förberedelseklass. Eleverna möter engagerade pedagoger och en lugn och trygg miljö.

 

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du i samarbete med klassläraren ansvar för undervisning av elever mottagna i grundsärskolan samt för grundskoleelever inom autismspektrat integrerade i särskolan. Klassen är åldersblandad åk 7-9 klass. Du kommer även att ha del av tjänst förlagd till fritidsklubben. Arbetet på skolan och fritidsklubben sker i arbetslag där alla hjälps åt, och det krävs att du uppskattar ett nära samarbete med andra professioner och att du innehar ett stort mått flexibilitet. Vi samarbetar med grundskolan både vad gäller personal och elevaktiviteter. Digitala verktyg som iPad, dator, smartboard ingår som en naturlig del i arbetet med eleverna.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är examinerad fritidspedagog eller fritidslärare. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det dagliga arbetet. Du har ett inkluderande förhållningssätt till barn och ungdomar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete kring elever med autism som är mottagna i grundsärskolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet då arbetet kan vara både utmanande och utvecklande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Märith Bergström-Isacsson rektor 063-14 41 11 eller 516 16 24

 

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-06-18

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 16 timmar sedan . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 5 juni

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fritidspedagog till grundsärskola 7-9 Lugnvik