Östersunds kommun

Fritidspedagog grundsärskolan åk 7-9 Lugnvik

Tillsvidareanställning 100% med tillträde den 2018-08-16 eller enligt överenskommelse.

 

Lugnviksskolan är en F-9 skola med ca 300 elever. Skolan ligger tre kilometer från Östersunds centrum med närhet till skog och sjö. Bra bussförbindelser samt cykelvägar. I enheten ingår grundsärskolans årskurs 7-9 med fritidsklubb, grundskola med tillhörande fritidshem och förberedelseklass. Eleverna möter engagerade pedagoger och en lugn och trygg miljö.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du i samarbete med klassläraren ansvar för undervisning av elever mottagna i grundsärskolan samt för grundskoleelever inom autismspektrat integrerade i särskolan. Klassen är åldersblandad åk 7-9 klass. Du kommer även att ha del av tjänst förlagd till fritidsklubben. Arbetet på skolan och fritidsklubben sker i arbetslag där alla hjälps åt, och det krävs att du uppskattar ett nära samarbete med andra professioner och att du innehar ett stort mått flexibilitet. 

Vi samarbetar med grundskolan både vad gäller personal och elevaktiviteter.  I flera av de praktisk-estetiska ämnena undervisas eleverna av grundskolans ämneslärare. Digitala verktyg som iPad, dator, smartboard ingår som en naturlig del i arbetet med eleverna.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det dagliga arbetet. Du har ett inkluderande förhållningssätt till barn och ungdomar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete kring elever som är mottagna i grundsärskolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Märith Bergström-Isacsson rektor 063-14 41 11 eller 516 16 24

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-05-02

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 maj . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Fritidspedagoger Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fritidspedagog grundsärskolan åk 7-9 Lugnvik