Östersunds kommun

Fritidsledare till "Klubben" Tavelbäcksskolan

Tillsvidareanställning med start 2019-01-02 eller enligt överenskommelse.

 

Tavelbäcksskolan är en F-5- skola som ligger i Odensala, bara ett par km utanför Östersunds centrum. Skolan har en frilufts- och äventyrsprofil där fritidspedagoger, lärare och förskollärare samarbetar med att erbjuda barnen olika äventyr genom åren i skolan vilket också innebär lärande i skolämnena på ett aktivt sätt.

 

Skolan har en tradition att arrangera Tavelbäcken sjunger som innebär att elever i årskurs 5 med hjälp av ett tema planerar ett arrangemang där alla skolans elever och personal deltar och uppträder inför sin familj på OSD.

 

Arbetsuppgifter

Tavelbäcksskolan behöver personal som kan jobba deltid på klubben på eftermiddagarna med elever som går på Mellanstadiet. Uppdraget handlar om att bygga upp klubbverksamheten, men bra lek- och spelmaterial, ta med eleverna som erbjuds köpa mellanmål, samt hitta på aktiviteter utanför skolan och eventuellt samarbeta med olika klubbar för att även kombinera klubb med idrotts-/kulturverksamhet. 
Då tjänsten är på deltid kommer det att innebära att du på skoltid med stor sannorlikhet kommer att jobba som en del av de som hjälper till att vikariera vid behov på skoltid.

 

Kvalifikationer

Har du fritidsledarutbilning, fritidspedagogutbildning eller annan passande utbildning och ledaregenskaper och lätt att bygga upp relationer med elever så är detta rätt tjänst för dig.

Har du inte rätt utbildning, men erfarenhet av och har jobbat och haft en ledarroll inom kultur-/idrott organisation, passa på att söka till vår trevliga skola!

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Anne Karlstedt rektor

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-10-30


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fritidsledare till "Klubben" Tavelbäcksskolan