Östersunds kommun

Fritidslärare/fritidspedagog Fåker skola

Till Fåker skola söker vi en fritidslärare/fritidspedagog med inriktning mot fritidshem för tillsvidareanställning på heltid. Semestertjänst med tillträde 2018-08-13 eller efter överenskommelse.

 

Fåker är en by som ligger cirka 18,5 km från Brunflo och 30 km sydväst om Östersund. Läsåret 18/19 kommer skolan ha 55 elever i årskurserna F-5. Pendelavstånd från Östersund är cirka 35-40 minuter. Som anställd i Östersunds kommun har du även ett friskvårdsbidrag att se fram emot. Du som väljer att jobba hos oss på Fåker skola har också möjlighet att få ett lönetillägg utöver din grundlön.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett arbetslag med andra pedagoger i skola och fritidshem. I arbetet med fritidshemmet delar du ansvaret för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet kring barns utveckling, lärande och inflytande. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater. I tjänsten ingår öppningar och stängningar på fritidshemmet. Under skoltid kommer du att arbeta i några av klasserna som resurs.

 

Kvalifikationer

Fritidslärarexamen, fritidspedagogexamen, grundlärarexamen med inriktning mot fritidshem eller motsvarande. Du är positiv, flexibel, har ett gott bemötande och en elevsynsyn som överensstämmer med läroplanens värdegrundsintentioner. Du ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag, vara en inspirationskälla i arbetet med eleverna och en drivkraft i fritidshemmets/skolans utveckling samt bra på att dokumentera, analysera och följa upp. Du har förmåga att tillsammans med dina arbetskamrater utveckla arbetssätt och metoder för ett målinriktat arbete utifrån fritidshemmets läroplan.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Patrik Gärd rektor 063-14 49 91

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-05-27
 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 maj . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Förskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fritidslärare/fritidspedagog Fåker skola