Östersunds kommun

Fritidslärare/fritidspedagog Ångsta skola

Till Ångsta skola söker vi en fritidspedagog på deltid 75 %, för visstidsanställning under läsåret 2018/2019. Semestertjänst med tillträde 2018-08-13 eller enligt överenskommelse.

 

Ångsta är en by som ligger vid Locknesjön, cirka 5 kilometer söder om Brunflo och ca 2 mil söder om Östersund. Skolan är en F-5 skola med 64 elever, ca 45st av dem är inskriven i fritidshemsverksamheten.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett arbetslag med andra erfarna pedagoger. I arbetet med fritidshemmet delar du ansvaret för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet kring barns utveckling, lärande och inflytande. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater. I tjänsten ingår öppningar och stängningar på fritidshemmet. Under skoltid kommer du att arbeta mot några av klasserna som resurs.

 

Kvalifikationer

Lärare med inriktning mot fritidshem, fritidspedagogexamen eller motsvarande. Du är positiv, flexibel, har ett gott bemötande och en elevsynsyn som överensstämmer med läroplanens värdegrundsintentioner. Du ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag, vara en inspirationskälla i arbetet med eleverna och en drivkraft i fritidshemmets utveckling samt bra på att dokumentera, analysera och följa upp. Du har förmåga att tillsammans med dina arbetskamrater utveckla arbetssätt och metoder för ett målinriktat arbete.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Patrik Gärd rektor 063-14 49 91

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-05-27

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 juni . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Fritidspedagoger Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fritidslärare/fritidspedagog Ångsta skola