Östersunds kommun

Fritidslärare Storvikenskolan

Tillsvidareanställning 100 % med tillträde inför höstterminen 2019.

 

Storvikenskolan i Brunflo ca.två mil utanför Östersund är fint belägen med närhet till Storsjön och fina skogsområden i skolans närhet. I Brunflo finns även badhus och en idrottsplats. Skolan har ca. 110 elever i åldershomogena klasser, förskoleklass samt åk 1-3.  

 

Vår vision: ”Lust att lära möjlighet att lyckas i och utanför skolan"  

 

Arbetsuppgifter

Undervisning i fritidshemmet tillsammans med andra pedagoger samt delta i skolarbetet i någon/några klasser. Som Fritidslärare hos oss arbetar du i arbetslag där du tillsammans med kollegorna bedriver verksamhet med aktiviteter som följer uppsatta mål. Viktiga delar är att utveckla elevernas sociala förmågor för att de ska kunna ta ansvar för sig själv och andra. Du kommer att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten enligt gällande styrdokument.

 

Kvalifikationer

Fritidslärarexamen eller motsvarande, god samarbetsförmåga, utvecklingsbenägenhet och god kunskap om uppdraget och skolans styrdokument.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Eivor Ahlander Johansson rektor 073-270 24 02

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-04-22


 


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 3 april

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fritidslärare Storvikenskolan