Östersunds kommun

Fritidslärare Sörgårdsskolan

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde från augusti 2018.

 

Sörgårdsskolan är från hösten -18 en F-3 skola i Brunflo med ca 115 elever. Skolan ligger naturnära, med skog, idrottsplats, ishall och badhus inom gångavstånd. Fritidshemmet är uppdelat på två avdelningar med cirka 50 barn/avdelning. Vid Sörgårdsskolan pågår ett kontinuerligt utvecklingsarbete för att utveckla och förbättra verksamheten.

 

Arbetsuppgifter

Som Fritidslärare hos oss arbetar du i arbetslag där du tillsammans med kollegorna driver verksamheten med aktiviteter som följer uppsatta mål. Viktiga delar är att utveckla elevernas sociala förmågor för att eleverna ska kunna ta ansvar för sig själva och andra. Du kommer att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten enligt gällande styrdokument.

 

Kvalifikationer

Fritidslärarexamen/fritidspedagogexamen gärna med legitimation i några av skolans ämnen. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevernas utveckling och lärande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Eivor Ahlander Johansson rektor 063-14 46 40

Facklig representant Inga-Lill Larsson 070-209 01 69

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-06-03 löpande urval och rekrytering kan ske under ansökningstiden, så lämna in din ansökan snarast.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 3 juni . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Fritidspedagoger Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fritidslärare Sörgårdsskolan