Östersunds kommun

Fritidslärare Odenslundsskolan

Till Odenslundsskolan söker vi fritidslärare på heltid med semesteranställning. Tillträde 2019-08-12 eller efter överenskommelse.

 

Odenslundsskolan är en mindre F-5 skola i centrala Östersund med 140 elever varav 84 går på fritids. På skolan finns också en fritidsklubb för eleverna som går i åk 4-5. Skolan har en stor skolgård och en fotbollsplan.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i arbetslag med andra erfarna pedagoger. I arbetet med fritidshemmet delar du ansvaret för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet kring barns utveckling, lärande och inflytande. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater. I tjänsten ingår öppningar och stängningar på fritidshemmet. Under skoltid ingår du också i ett arbetslag där du tillsammans med lärare delar ansvar för elevernas utveckling och lärande.

 

Kvalifikationer

Lärare med inriktning mot fritidshem, fritidspedagogexamen eller motsvarande. Du är positiv, flexibel, har ett gott bemötande och en elevsynsyn som överensstämmer med läroplanens värdegrundsintentioner. Du ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag, vara en inspirationskälla i arbetet med eleverna och en drivkraft i fritidshemmets utveckling samt bra på att dokumentera, analysera och följa upp. Du har förmåga att tillsammans med dina arbetskamrater utveckla arbetssätt och metoder för ett målinriktat arbete.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Patrik Gärd rektor 063-14 35 00

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-04-22 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 5 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 2 april

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fritidslärare Odenslundsskolan