Östersunds kommun

Fritidslärare Lugnviksskolan

Semestertjänster, tillsvidare 100% med tillträde den 1 augusti.
 
Till Lugnviksskolan söker vi flera fritidspedagog/lärare med inriktning mot fritidshem. Vi ser gärna att du har behörighet i något ämne, ex idrott, bild eller musik.
 
Du kommer till en skola som verkligen är engagerad i sina elever, har bra föräldrakontakter och ett stort engagemang från personalen. Vi är en växande skola i trevlig miljö som ser en spännande framtid i sikte. Vi arbetar hela tiden på att förbättra oss, vara en skola där alla trivs med varandra och med sina respektive utmaningar. 
 
Lugnviksskolan har ca 340 elever från åk F-9, två parallellklasser upp till åk 6 och därefter en klass per årskurs. Kom med i vår gemenskap och bli en i gänget! Vi hälsar dig varmt välkommen och hoppas att vi får ta del av din professionalitet!
 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett arbetslag med andra pedagoger i skola och fritidshem. I arbetet med fritidshemmet delar du ansvaret för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet kring barns utveckling, lärande och inflytande. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater. Under skoltid kommer du att arbeta mot några av klasserna som resurs alternativt undervisning i det ämne du har behörighet.
 
 
Kvalifikationer
Fritidspedagogexamen, Grundlärarexamen med inriktning mot fritidshem eller motsvarande. Du är positiv, flexibel, har ett gott bemötande och en elevsynsyn som överensstämmer med läroplanens värdegrundsintentioner. Du ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag, vara en inspirationskälla i arbetet med eleverna och en drivkraft i fritidshemmets/skolans utveckling samt bra på att dokumentera, analysera och följa upp. Du har förmåga att tillsammans med dina arbetskamrater utveckla arbetssätt och metoder för ett målinriktat arbete utifrån fritidshemmets läroplan.
 
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Intyg från Rikspolisstyrelsen erfordras vid eventuell anställning.
 

Kontaktpersoner

Helena Danielsson rektor 072-236 59 53
Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 

Sista ansökningsdag

2019-04-22Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 9 april

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fritidslärare Lugnviksskolan