Östersunds kommun

Fritidslärare Körfältsskolan

Tillsvidare på heltid tillträde 2019-08-05

 

Körfältsskolan är en F-5 skola i centrala Östersund med cirka 110 elever. Skolans profil är natur och rörelse. Vi arbetar både med Bornholmsmetoden och genrepedagogik, ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. Skolan har ett visst samarbete med grundsärskolan som är inrymd i samma lokaler. Vi har goda förutsättningar för mycket uteaktiviteter, skolans profil är natur och rörelse. 

 

Fritidsverksamheten arbetar aktivt med centrala innehållet i LGR-11, där omsorg, utveckling och lärande står för helheten. 

 

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett arbetslag tillsammans med övriga yrkeskategorier. Vi söker dig som är en god pedagog och organisatör, uteverksamhet och samarbete är viktigt. Du kommer att få vara delaktig i ett ständigt och pågående utvecklingsarbete i ett nära samarbete med skola och fritidspedagoger. Du arbetar i klass på förmiddagar och i fritidsverksamhet på eftermiddagar. 

 

Du ska tycka att bl.a. kvalitetsarbete på fritidshemmet är viktigt och ha god dokumentationsförmåga.

 

Vi söker en pedagog som har god kommunikationsförmåga gällande vår värdegrund samt ett lågaffektivt bemötande. Samarbete och kollegialt lärande är förutsättningar för en likvärdig skola/ fritidshem. 

 

Planering och genomförande av den dagliga verksamheten samt rast- och uteaktiviteter är några av de arbetsuppgifter som ingår i ditt uppdrag. God kännedom och kunskap i systemet Tempus är meriterande. 

 

Kvalifikationer

Vi söker en behörig fritidslärare/fritidspedagog med legitimation. Erfarenhet från undervisning där elever med ett annat modersmål är meriterande samt kunskaper inom Bornholmsmetoden eller genrepedagogik.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Åsa Grahn rektor 070-252 35 21

Birgitta Thurfjell facklig representant Lärarförbundet 070-628 72 39

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare. 

 

Sista ansökningsdag

2019-04-22 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 3 april

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fritidslärare Körfältsskolan