Östersunds kommun

Fritidslärare Fåker skola

Tillsvidaretjänst på heltid med tillträde 11/8 eller enligt ök
 
Skolan är belägen i byn Fåker som ligger cirka 2 mil söder om Brunflo och 35 km sydväst om Östersund. Fåker skola ligger i byn Fåker alldeles intill förskolan. Skolan har en fin utemiljö med stor gård där det finns både fotbollsplan samt skridskorink. Vi har uppdragna skidspår på vintern och har även närhet till längre uppdragna skidspår. Gungor samt klätterställning finns också på skolgården.
 
Skolan har idag 49 elever från förskoleklass upp till åk 5. På fritidshemmet är idag 29 barn inskrivna.  
 
Som anställd i Östersunds kommun har du även ett friskvårdsbidrag att se fram emot. Du som väljer att jobba hos oss på Fåker skola har också möjlighet att få ett lönetillägg utöver din grundlön.
 

Arbetsuppgifter

Du arbetar dels som resurs i skolan med anpassning till din ämneskunskap. Samt i fritidshemmet. Du ansvarar för planering, genomförande, uppföljning, utvärdering och utveckling av verksamheten och ska säkerställa att innehållet riktas mot målen för fritidshemmet i LGR-11. Med ett gott bemötande verkar du för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater. Du kommer att ingå i ett arbetslag med lärare/pedagoger i övriga årskurser samt på fritidshemmet på skolan.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten på Ångsta skola.
 
Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete och din förmåga till samarbete. Du ser arbetslaget som en resurs och det är en självklarhet för Dig att på ett positivt sätt bidra till att lösa gemensamma uppgifter. 
 
Examen för fritidspedagog/lärare i fritidshemmet, alternativt en äldre examen som är avsedd för arbete i fritidshemmet samt att du har legitimation för att arbeta i fritidshemmet.
 
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
 

Kontaktpersoner

Märith Jonsson rektor 063-14 49 91
Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare. 
 

Sista ansökningsdag

2019-04-22Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : Om 6 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 5 april

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fritidslärare Fåker skola