Östersunds kommun

Fritidslärare eller lärare F-3 Lillsjöskolan

Tillsvidare heltid med tillträde 20190805 eller enligt överenskommelse.

 

Vi söker dig som vill arbeta för en skola i tiden med sikte på framtiden. Värdegrundsarbetet och den sociala gemenskapen är högt prioriterat på Lillsjöskolan likväl som att jobba med estetiska uttrycksformer i alla ämnen för att eleverna ska få möjlighet att bli kreativa och utveckla sin lust att lära. Eleverna har tillgång till en fantastisk utemiljö intill skolan och vi ser det som naturligt att eleverna får god möjlighet till rörelse under hela skoldagen.

 

Lillsjöskolan har årskurs F-5.

 

Arbetsuppgifter

Ingå i ett arbetslag 1-3 och där arbeta i huvudsak på fritidshemmet men även delta som stöd i undervisningen i både halv-och helklass.

 

Kvalifikationer

Behörighetsgivande utbildning för fritidshemmet; fritidspedagog eller grundlärare F-3. I din yrkesutövning ska du vara ansvarstagande, flexibel och engagerad. Vi tror att du är hängiven uppdraget att arbeta med barn. Du vill vara en god vuxen förebild och trivs tillsammans med människor med olika bakgrunder och förutsättningar. Du har förmågan att anpassa dig efter andras kunskapsnivå och är ödmjuk inför de situationer du möter. Du ska ha god förmåga till att planera din verksamhet tillsammans med andra utifrån bl.a. läroplanens intentioner, driva projekt inom skolans verksamhet och ta egna initiativ samt ha god kommunikativ förmåga .

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Mikael From rektor 073-273 24 81 mikael.from@ostersund.se

 

Lärarförbundet:Catarina Starkman catarina.starkman@ostersund.se

 

Lärarnas Riksförbund:Hans Svedholm hans.svedholm@ostersund.se

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-04-22


 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : Om 6 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 3 april

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fritidslärare eller lärare F-3 Lillsjöskolan