Östersunds kommun

Förskollärare till Trollåsens förskola i Fåker

100 % Tillsvidare, tillträde 2018-08-01 eller efter överenskommelse.

 

Trollåsens förskola är belägen intill skolan i Fåker.

Arbetet präglas av mycket utevistelse. På enheten finns två avdelningar med 33 barn. Förskolan ingår i Storvikens, Mariebys och Tandsbyns förskoleenhet i område Brunflo.

 

Förskolan har en tydlig organisation och arbetsplan för systematiskt kvalitetsarbete med en röd tråd från förskola till skola. Vi strävar efter ett nära och utvecklande samarbete mellan pedagogerna på hela enheten.

Trollåsen är en av Östersunds få övningsförskolor och vi ser gärna att du har vana av lärarstudenter.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker förskollärare som kan arbeta aktivt och målinriktat för en väl balanserad och utvecklande verksamhet enligt Lpfö.

Du kommer att tillsammans med ditt arbetslag ansvara för att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och analysera arbetet kring barns utveckling, lärande och inflytande.

Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater.

 

Kvalifikationer

Förskollärarutbildning alternativt lärare med behörighet att arbeta i förskola.
Du är positiv, flexibel, har ett gott bemötande och en barnsyn som överensstämmer med läroplanens värdegrundsintentioner.
Du är lyhörd, nyfiken och har humor. Du ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag, vara en inspirationskälla i arbetet med barnen och en drivkraft i förskolans utveckling samt vara bra på att dokumentera, analysera och följa upp. Du har förmåga att tillsammans med dina arbetskamrater utveckla arbetssätt och metoder för ett målinriktat arbete.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Christer Andersson förskolechef 063-14 49 07
Annika Kardin facklig representant 063-60486

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-05-20

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 20 maj . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Förskollärare


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Förskollärare till Trollåsens förskola i Fåker