Östersunds kommun

Förskollärare till Storvikens förskola

Vi är en tre avdelnings förskola som finns i Brunflo, vi arbetar i åldershomogena grupper yngre, äldre äldst. Förskolan ligger med en närmiljö med många förutsättningar att använda som lärmiljöer. Det är nära till skog, vatten och bilfria promenadstigar. Förskolans gård är även den en Lärmiljön med många förutsättningar till en medveten motorisk träning. Vi ingår i Brunflo Syds förskolor så vi har många olika mötesforum där vi pedagoger kan samlas för att föra det pedagogiska samtalet vidare. Tillsammans har vi arbetat fram en Arbetsplan genom vår Utvecklingsgrupp, där det finns en representant från varje förskola

 

Det var några axplock ur vår verksamhet, är du en förskollärare som med lust och nyfikenhet tar dig an det kreativa i barnens strategier och har fokus på lärandet? Då är du välkommen med din ansökan.

 

Arbetsuppgifter

Du ska vara med och ansvara för barnet/barnens utveckling genom att förstå uppdraget i lpfö. Att ta ansvar för verksamhetens utveckling. Att du har kunskaper i pedagogisk dokumentation som vi använder som verktyg för att följa barnet/barnens lärprocesser. Att arbeta utifrån uppsatta mål i det systematiska kvalitetsarbetet.

 

Kvalifikationer

Vi söker en förskollärare med lärarlegitimation och med läroplanen väl förankrad i sin pedagogroll.

Du ska vara en lyssnade och engagerad pedagog där tillit och samspel är i fokus. Du ska ha en barnsyn där bemötande och förhållningsätt överensstämmer med uppdraget i lpfö. Du ska se vikten i att kunna ta ansvar för utvecklingen i lärmiljöerna och vara nyfiken på barns lärande. Viktigt är att du har goda kunskaper i pedagogisk dokumentation, då vi arbetar med systematiskt kvalitetsarbete.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Inga Dahlgren förskolechef 063-14 49 32
Eva Lena Jönsson facklig representant Lärarförbundet 070-686 64 71

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-04-26

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 april . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Förskollärare


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Förskollärare till Storvikens förskola