Östersunds kommun

Förskollärare till rådmansparkens förskola

Tillsvidare 100% med tillträde 20190101 eller enligt överenskommelse.

 

Vi behöver nu förskollärare till förskolan Rådmansparken. Rådmansparken är en förskola med fyra avdelningar men där vi arbetar tillsammans som ett hus och sedan några år tillbaka har vi åldersindelade grupper. Det är ett arbete som utvärderas kontinuerligt och som vi utvecklar vidare tillsammans. Vi använder oss också just nu av ett digitalt verktyg för dokumentation och kommunikation som heter Pluttra.

Rådmansparken ligger centralt på Frösön och förutom närhet till skog, sjö, slalombacke mm så har vi en stor gård där vi har börjat utveckla uteverksamheten. Under de föregående verksamhetsåren har vi arbetat med implementeringen av våra nya styrdokument och prioriterat vårt systematiska kvalitetsarbete samt likabehandling i teori och praktik. Vi lägger stor vikt vid värdegrundsfrågor med fokus på det förebyggande arbetet och ett positivt bemötande mot barn, vårdnadshavare och gentemot varandra i verksamheten. Under detta verksamhetsår fördjupar vi oss ytterligare i ämnena språk och matematik.

Vi tycker det är viktigt att vi hela tiden ser till att bedriva en tydlig pedagogisk verksamhetsutveckling genom att främst öka den pedagogiska medvetenheten hos alla pedagoger.

 

Arbetsuppgifter

Du ska alltid utgå från vad som är bäst för barnen i ditt handlande. Viktigt att du kan inspirera och utmana barnen i deras vardag. Du kommer att ansvara för att planera, genomföra, dokumentera utvärdera och analysera arbetet kring barns utveckling och lärande samt att utveckla förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare.

 

Förtrogenhet med pedagogisk dokumentation ses som en merit.

 

Kvalifikationer

Förskollärarlegitimation.

 

Ett krav är att du är förtrogen med förskolans styrdokument och har förmåga att omsätta det i praktiken. Du tycker om att utmanas och utvecklas med verksamheten och Du ska ha förmåga att med engagemang och nyfikenhet utveckla arbetssätt och metoder tillsammans med dina medarbetare. Bemötande och värdegrundsuppdraget är av stor vikt, därför tas särskild hänsyn till dina personliga egenskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Elisabet Grundal förskolechef 073-4613243

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-10-25

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 oktober . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Förskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Förskollärare till rådmansparkens förskola