Östersunds kommun

Förskollärare till Östberget

Tillsvidareanställning 100%, tillträde enligt överenskommelse

 

Vi söker nu en förskollärare till Östbergets förskola som vill förverkliga Barn -och Utbildningsförvaltningens vision "Kunskap med lärande där alla lyckas!" Vi har under de föregående verksamhetsåren arbetat med implementeringen av våra nya styrdokument och prioriterat vårt systematiska kvalitetsarbete samt likabehandling i teori och praktik. Vi lägger stor vikt vid värdegrundsfrågor med fokus på det förebyggande arbetet och ett positivt bemötande mot barn, vårdnadshavare och gentemot varandra i verksamheten. Under detta verksamhetsår fördjupar vi oss ytterligare i kommunikation och pedagogisk verksamhetsutveckling.

 

Förmåner

Som anställd i Östersunds kommun har du förmåner som friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och kostnadsfri placeringsrådgivning av pension och mycket mera!

 

Arbetsuppgifter

Du ska alltid utgå från vad som är bäst för barnen i ditt handlande. Viktigt att du kan inspirera och utmana barnen i deras vardag. Du kommer att ansvara för att planera, genomföra, dokumentera utvärdera och analysera arbetet kring barns utveckling och lärande samt att utveckla förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare. 

 

Kvalifikationer

Förskollärarutbildning

 

Ett krav är att du är förtrogen med förskolans styrdokument och har förmåga att omsätta det i praktiken. Du tycker om att utmanas och utvecklas med verksamheten och Du ska ha förmåga att med engagemang och nyfikenhet utveckla arbetssätt och metoder tillsammans med dina medarbetare. 

 

Bemötande och värdegrundsuppdraget är av stor vikt, därför tas särskild hänsyn till dina personliga egenskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

 

Anna Didriksson förskolechef 072-2377649

 

Lärarförbundet 063-143735 lararforbundet@ostersund.lararforbundet.se

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare. 

 

Sista ansökningsdag

 

2018-10-17

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 6 timmar . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Förskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Förskollärare till Östberget