Östersunds kommun

Förskollärare till Förskolan Astern

Vikariat 100 % under ordinarie persons barnledighet från början av mars till 31 december 2020.

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Förskolan Astern har plats för 72 barn och ligger centralt placerad i Östersund

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med övriga pedagoger ansvarar för den pedagogiska undervisningen. Du ska arbeta aktivt för att skapa en väl balanserad och utvecklande utbildning för barnen enligt Lpfö18.

 

Vi utgår från att alla barn kan och vill och att de får vara i ett sammanhang där de får möjlighet att använda och utveckla sin kompetens. Förskolans lärmiljöer är viktiga, de är föränderliga och öppna och bidrar till en lustfylld och utmanande utbildning.

 

Du förväntas utveckla förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och kollegor. Vi jobbar med en reflekterande kultur och strävar efter ett nära samarbete mellan pedagogerna i hela enheten.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker en utbildad förskollärare med föreskriven utbildning

 

Vi söker en kreativ, aktiv, närvarande och medforskande pedagog som har både vilja, lust och förmåga att inspirera och utmana barnen. Du bör ha god samarbetsförmåga och vågar utmana dig själv och dina kollegor i arbetet med barnen. Vi ser även att du som söker vikariatet har förmåga och mod att ta eget ansvar samt en förmåga att se möjligheter.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Maria Weilert förskolechef 070-6543515

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2020-01-29

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 januari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 15 januari

Kategorier : Förskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Förskollärare till Förskolan Astern