Östersunds kommun

Förskollärare och barnskötare till våra nya förskolor!

Tillsvidareanställningar och vikariat på varierande tjänstgöringsgrad med tillträde januari 2018 eller enligt överenskommelse.

 

Vill du jobba i helt nya lokaler utformade efter barnens behov som gör att det blir lättare att kunna fokusera på ett av Sveriges viktigaste jobb, att ta hand om våra yngsta medborgare?

 

Nu öppnar Östersunds kommun nya förskolor i Jägarvallen och Brittsbo!

 

Jägarvallens förskola kommer att bli 6 avdelningar och tillhöra Stadsdel Norr och förskolan i Brittsbo kommer att bli 3 avdelningar och tillhöra område Lugnvik.

 

Vi erbjuder dig fortbildning och kompetensutveckling samt stöd av specialpedagoger. Du som är nyutexaminerad erbjuds ett års mentorskap med utbildad mentor. Du som tidigare har lämnat yrket under en längre period och nu vill komma tillbaka, får särskild introduktion. 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med övriga pedagoger ansvarar för den pedagogiska verksamheten. Du ska arbeta aktivt för att skapa en väl balanserad och utvecklande verksamhet för barnen enligt reviderad Lpfö -98. Du ska ha förmåga att med engagemang och nyfikenhet utveckla arbetssätt och metoder tillsammans med dina kollegor där ditt förhållningssätt och bemötande är viktiga instrument.

 

Kvalifikationer

Vi ser att du är utbildad förskollärare eller barnskötare med yrkesutgång barnskötare.

 

Är en kreativ medforskande som har både vilja, lust och förmåga att inspirera och utmana barnen.

 

Har förmåga och mod att ta eget ansvar samt att se möjligheter. Har god samarbetsförmåga med barn, föräldrar och kollegor.

 

Du vågar utmana dig själv och dina kollegor i arbetet med barnen.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Förmåner

Som anställd i Östersund erbjuds du friskvårdsbidrag, rabatterade tjänster mot netto- och bruttolöneavdrag och en mängd andra rabatter i vår förmånsportal ”Fördel Östersund”. Där får du också tillgång till pensionstjänsten Lifeplan.

 

Kontaktpersoner

Carola Persson förskolechef 063-14 31 12
Thomas Edström förskolechef 063-14 36 55

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-09-30

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Förskollärare


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Förskollärare och barnskötare till våra nya förskolor!