Östersunds kommun

Förskollärare eller barnskötare till Fröja förskola

Tillsvidare 100% med tillträde 20190101 eller enligt överenskommelse.

 

Vi behöver nu förskollärare/barnskötare till förskolan Fröja.Vi finns nu i nya fräscha lokaler från och med ht-18. Fröja är en förskola där vi arbetar tillsammans som ett hus och sedan några år tillbaka har vi åldersindelade grupper. Det är ett arbete som vi nu kommer att utveckla vidare tillsammans. Vi använder oss också just nu av ett digitalt verktyg för dokumentation och kommunikation som heter Pluttra.

 

Vi har under de föregående verksamhetsåren arbetat med implementeringen av våra nya styrdokument och prioriterat vårt systematiska kvalitetsarbete samt likabehandling i teori och praktik. Vi lägger stor vikt vid värdegrundsfrågor med fokus på det förebyggande arbetet och ett positivt bemötande mot barn, vårdnadshavare och genetemot varandra i verksamheten. Under detta verksamhetsår fördjupar vi oss ytterligare i kommunikation och pedagogisk verksamhetsutveckling.

 

Arbetsuppgifter

Du ska alltid utgå från vad som är bäst för barnen i ditt handlande. Viktigt att du kan inspirera och utmana barnen i deras vardag. Du kommer att ansvara för att planera, genomföra, dokumentera utvärdera och analysera arbetet kring barns utveckling och lärande samt att utveckla förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare. Förtrogenhet med pedagogisk dokumentation ses som en merit.

 

Kvalifikationer

Förskollärarlegitimation eller yrkesexamen barnskötare.

 

Ett krav är att du är förtrogen med förskolans styrdokument och har förmåga att omsätta det i praktiken. Du tycker om att utmanas och utvecklas med verksamheten och Du ska ha förmåga att med engagemang och nyfikenhet utveckla arbetssätt och metoder tillsammans med dina medarbetare. Bemötande och värdegrundsuppdraget är av stor vikt, därför tas särskild hänsyn till dina personliga egenskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Elisabet Grundahl Förskolechef 073-461 32 43 elisabeth.grundahl@ostersund.se

 

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-10-25

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 oktober . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Förskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Förskollärare eller barnskötare till Fröja förskola