Östersunds kommun

Enhetschef till sektor Måltidsservice

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

 

Måltidsservice är en sektor inom Östersunds kommun. Vi tillagar frukost, lunch samt mellanmål till förskolor och skolor samt lunch och middag till boende på servicehus och särskilt boende. I sektorn finns 86 kök och vi växer. Hos oss möter ni enhetschefer, kockar och biträden som tillagar runt 11 000 luncher per dag plus frukost, mellanmål och middagar. Sektorns verksamhetsidé är: Måltidsservice ska bidra till ett gott liv och ett bättre Östersund genom att erbjuda bästa möjliga måltidsupplevelse för våra gäster.

 

 

Arbetsuppgifter

Enhetschefen ansvarar för att tillsammans med medarbetarna bedriva ett systematiskt och kundorienterat utvecklingsarbete kring måltiden så att verksamheten ständigt förbättras och gästnöjdheten ökar. I rollen ligger ett sammanhållet ansvar för verksamhet, ekonomi och personal. Enhetschefen har ansvar för att lagstiftning efterlevs, att fastställda styrdokument följs, att budget hålls, att politiska beslut blir verkställda och framförallt att glädjen för hållbara måltider hålls hög.

 

Med hållbara måltider menar vi måltider som: våra gäster gillar, vi är stolta att tillaga och servera, ryms inom given budget och är bra för miljön. Chefsuppdraget baseras på Östersunds Kommuns chefspolicy. Uppdraget kring måltiderna baseras på kommunens Kostpolicy. Enhetschef sitter i sektorns ledningsgrupp och förväntas bidra till den övergripande och strategiska planeringen.

 

 

Kvalifikationer

Du ska ha arbetat som chef med personal- och ekonomiansvar i flera år, vara utbildad kock eller ha utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Eftergymnasial utbildning är meriterande. Du ska ha flera års erfarenhet från arbete i större kök eller restauranger.

Viktiga egenskaper för att klara detta uppdrag är din förmåga att delegera, engagera, planera, prioritera och att din känsla för måltidens kvalitet och service är hög. Måltidsservice verksamhet är under utbyggnad så erfarenhet av om- eller nybyggnationer av storkök är meriterande.

Goda kunskaper i Egenkontroll är ett krav, erfarenheter av HACCP är meriterande. Du har även goda IT-kunskaper. B-körkort är ett krav.

Som person är du engagerad, omtänksam, positiv och gillar utveckling. Du tar initiativ, är självgående och sätter igång aktiviteter för att nå uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta och lyssnar samt kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du planerar, organiserar och prioriterar också ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, egen modern matglädje inte minst.

Enheten ser ständigt över sin organisation. Geografiskt köksområde kan därför möjligen ändras under anställningsprocessen.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Anders Burman, sektorchef Måltidsservice 073-275 40 25
Linnéa Hellström, enhetschef Måltidsservice 063-14 47 20

 

Fackliga representanter nås via ovan angivna chefer

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-07-22Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 5 timmar sedan . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 25 juni

Kategorier : Chef & Ledning Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Enhetschef till sektor Måltidsservice