Östersunds kommun

Elevassistent Tavelbäcksskolan

Visstidsanställning läsåret 2018/2019 på heltid med tillträde senast den 16 augusti. Eventuellt kan anställningen övergå till en tillsvidareanställning.

 

Tavelbäcksskolan är en F-5- skola som ligger i Odensala, bara ett par km utanför Östersunds centrum. Skolan har en ute- och äventyrsprofil där fritidspedagoger, lärare och förskollärare samarbetar med att erbjuda barnen olika äventyr genom åren i skolan, vilket också innebär lärande i skolämnena på ett aktivt sätt. Skolan ligger i en fantastisk miljö för utomhusaktiviteter och för rörelse. Både skog- och friluftsområden ligger med gångavstånd från skolan.

 

Skolan är en övningsskola och tar kontinuerligt in lärarstudenter. Vi jobbar med att utveckla den digitala tekniken i lärandet för ökad tillgänglighet med bl.a bildstöd, Classroom och ASL i förskoleklass och årskurs 1. Vi kompetensutvecklar oss inom språkutvecklande arbetssätt och specialpedagogisk kompetens med avseende på det kompensatoriska uppdraget.

 

Tavelbäcksskolans fritidshem deltar i ett samarbete med Jämtlands gymnasium och Skidförbundet och arrangerar skidlek på fritids under vintern. Tavelbäcksskolan kommer också att vara medarrangör till fritidshemsmässan!

 

Vill du vara med att jobba på en utvecklingsinriktad skola?

 

Arbetsuppgifter

Som elevassistent arbetar du i en klass och stödjer elev och grupp tillsammans med lärare och övrig personal. Det kan också vara aktuellt att arbeta på skolans fritidshem.

 

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av arbete med barn och elever. Du har god förmåga att bygga relationer, är lugn och tålmodig och kan stå för det som är planerat och bestämt och omsätta det i det vardagliga arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Elevassistentutbildning är meriterande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Hör gärna av dig till rektor Anne Karlstedt om du har frågor. Du når henne på telefon 063/14 34 54,

070/667 52 60 eller e-post anne.karlstedt@ostersund.se 

 

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-04-22

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 17 timmar . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Elevassistent Tavelbäcksskolan