Östersunds kommun

Elevassistent Häggenås skola

Visstidsanställning 60-100% med tillträde snarast eller enligt överenskommelse
 
Häggenås är en F-6 skola med ca 100 elever och tillhörande fritidshem. Skolan ligger fint belägen med närhet till skolskogen som erbjuder en fantastisk utemiljö som vi nyttjar aktivt i lärande, både i skolan och på fritidshemmet. Våra elever ska lämna skolan med goda kunskaper och en stor tilltro till sig egen förmåga.
 
Du kommer till en skola med engagerad personal och ett samarbetsinriktat och öppet klimat. Vi trivs tillsammans och hoppas att just du vill komma med i vårt gäng så vi får möjlighet att ta del av dina kunskaper.
 
I Lits skolområde kan det vara aktuellt med s.k. glesbygdstillägg.
 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som resurs till en elev i nära samverkan med klasslärare och övrig personal. Vi söker efter dig som har elevernas bästa i fokus och är beredd på utmaningar, förändringar och bidrar med gott samarbete.
 

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har erfrenhet av arbete med elever med neuropsykiatisk funktionsnedsättning. Du har förmåga att bygga relationer, är lugn och har ett lågaffektivt bemötande. Du är engagerad, har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel och har god förmåga att samarbeta med kollegor, föräldrar och ledning.
 
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
 

Kontaktpersoner

Nina Wennberg Brandt, rektor 072-221 81 43 eller 063-14 34 38
Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 
Sista ansökningsdag
2019-09-27 intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.
Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 27 september . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 30 augusti

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Elevassistent Häggenås skola