Östersunds kommun

Elevassistent Ångsta skola och fritidshem

Tidsbegränsad anställning på heltid med semestertjänst med tillträde snarast—2019-06-30, med möjlighet till förlängning.

 

Ångsta är en by som ligger cirka 6 km från Brunflo och 20 km sydväst om Östersund. Skolan ligger i en naturskön miljö med närhet till Locknesjön. Vi har också ett Meteroitcenter som kommer av ett nedslag för 455 miljoner år sedan. Locknekratern är en världsunik studieplats som lockar forskare från hela världen.

 

Läsåret 18/19 har skolan 69 elever i årskurserna F-5. Pendelavstånd från Östersund är ca 25-30 min. Som anställd i Östersunds kommun har du även ett friskvårdsbidrag att se fram emot. Du som väljer att jobba hos oss på Ångsta skola har också möjlighet att få ett lönetillägg utöver din grundlön.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett arbetslag med andra lärare/pedagoger i skola och fritidshem. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater. Under skoltid kommer du att arbeta i någon av klasserna som elevassistent.  Som elevassistent under skoltid och fritidstid kommer du stödja enskild elev i gruppen tillsammans med lärare och övriga personalkategorier.

 

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av arbete med barn och elever. Vi ser gärna att du har utbildning i bemötande av barn med särskilda behov. Du har god förmåga att bygga relationer, är lugn och tålmodig och kan stå för det som är planerat och bestämt och omsätta det i det vardagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vänta inte med din ansökan då rekrytering/intervjuer kommer att ske även under ansökningstidens gång.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Märith Jonsson rektor 063-14 49 91

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-10-31

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Elevassistent Ångsta skola och fritidshem