Östersunds kommun

Bra arbetsgivare med stolta medarbetare söker fysioterapeutkollega

Semestervikariat, maj tom september 100% 


Nu har du chansen att få arbeta i ett härligt gäng med varierade arbetsuppgifter. Under sommaren behöver vi förstärka upp för att ge våra medborgare de insatser de behöver samtidigt som våra fysioterapeuter får sin välförtjänta ledighet.

 
På HFE möter vi medborgarna i deras hem i ordinärt boende eller på särskilt boende. Vi ger också rehabiliterande insatser på Korttidsboende för de som behöver extra träning under en period. Fysioterapeuterna arbetar oftast tillsammans med arbetsterapeuter kring medborgaren, men även tillsammans med sjuksköterska/distriktsköterska samt omvårdnadspersonal för att nå individens mål.

 
Dagarna är varierade med hembesök som varvas med kontorssysslor. Tillsammans täcker vi hela kommunen så vi reser en del med bil, men till närliggande boenden så kan vi gå eller cykla. Alla utgår från samma lokal så det finns goda möjligheter till kollegialt stöd och trevlig samvaro. Vi har ett gott arbetsklimat där vi ser som självklart att delge varandra av våra respektive kompetenser. Östersunds kommun har friskvård på arbetstid samt friskvårdsbidrag.


Intresserad? Lyft genast luren och ring och hör dig för med oss som arbetar på enheten idag. Vår chef ger oss detta förtroende, och vi förtjänar det - vilket hon vet och har tillit till.

 

Kvalifikationer

Du är leg. fysioterapeut och du innehar B-körkort. Personliga egenskaper väger tungt och är du en flexibel lösningsorienterad lagspelare med lust att pröva något nytt så kommer du att trivas med oss.

 
Arbetet sker dagtid måndag-fredag, 8-17.

 
Ansökan sker endast via länken i annonsen, senast 18.4. I ansökan, bestående av personligt brev och CV, vill vi att det framgår varför du vill detta och vad du tänker att du kan bidra med till verksamheten. Observera att rekrytering sker löpande, så ansök redan idag.


Har du frågor, välkommen att kontakta oss fysioterapeuter: 
Camilla Lindmark 070-236 19 13
Maria Niles Sundby 070-313 38 92

 

Kontaktpersoner

Ibe Molin enhetschef 063-14 32 81
Fredrika Kåbjörn facklig representant Fysioterapeuterna 070-314 36 27

 

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-04-22

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Bra arbetsgivare med stolta medarbetare söker fysioterapeutkollega