Östersunds kommun

Boendestödjare till enheten för Boendestöd

Enheten för Boendestöd i Östersund söker 3 stycken Boendestödjare för tillsvidareanställning.

Enhetens uppdrag är att utföra boendestödsinsatser för medborgare med olika former av psykiskt funktionsnedsättning . Boendestöd är en praktisk, social och pedagogisk insats som syftar till att underlätta för den enskilde att hantera sin vardag. Insatsen kan ske i och utanför hemmet.
Boendestödsgruppen består av 25 stycken boendestödjare indelade i sex olika grupper. Vi arbetar med ett rehabiliterade förhållningssätt. Vi arbetar enligt ESL metoden, vilket innebär att vi strävar efter att medborgaren ska ges alla förutsättningar till att kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.

 

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet är ett krav och det är meriterande om utbildningen har en inriktning mot psykiatri. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat inom områden med psykiatrisk omvårdnad och gärna med ett rehabiliterande förhållningssätt. Stort värde kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom engagemang, lyhörd, kreativitet, flexibilitet och en positiv attityd. Vi kommer att prioritera personer med kunskap och intresse för målgruppen. Det är viktigt att du har förmåga att skapa förtroende, är trygg och stabil, samt har stort tålamod gällande medborgarens förändringsprocesser. Jobbet ställer även krav på förmåga att kunna arbeta självständigt.

En merit är om du har erfarenhet att arbeta enligt ESL-metoden.  Körkort B erfordras.

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Lotta Sjödin enhetschef 063-14 39 09

Facklig representant Kommunal Annelie Persson 070-201 91 38

 

Sista ansökningsdag

2018-03-04

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 4 mars . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Övriga vårdtjänster Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Boendestödjare till enheten för Boendestöd