Östersunds kommun

Boendehandledare till sektor LSS Frösön

Två tillsvidaretjänster på heltid med tillträde enligt överenskommelse under förutsättning att erforderliga beslut har fattats. Tjänsterna innebär dag-, kväll-, natt- samt helgarbete.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nya medarbetare då två av våra arbetskamrater går i pension.

Ditt arbete innebär att stödja de boende i de områden av deras liv som de har svårt att klara själva. Verksamhetens målsättning är att skapa förutsättningar för goda levnadsvillkor för den boende. Du arbetar utifrån ett individuellt inriktat arbetssätt och ger stöd och service utifrån de boendes egna behov och önskemål. Detta gör du med ett värdigt bemötande, respekt för den boendes integritet och självbestämmande.

Du ingår i ett arbetslag där det ställs krav på förmåga att kunna samarbeta samt att ta eget ansvar.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad stödassistent/undersköterska eller har likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Du har ett professionellt förhållningssätt som innefattar bland annat ödmjukhet, tålamod och flexibilitet och du har fysiska förutsättningar att promenera långa sträckor. Du har en förmåga att arbeta självständigt, har stor ansvarskänsla, tar egna initiativ samt har ett engagemang och en öppenhet för utvecklingsarbete inom arbetsplatsen. 

Kunskap i Procapita och b-körkort är en fördel.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Anette Herbertsson, enhetschef 063-14 42 14

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-09-23

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Undersköterska Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Boendehandledare till sektor LSS Frösön