Östersunds kommun

Boendehandledare till sektor LSS

Tillsvidare på 90 % med möjlighet att arbeta upp till heltid inom förvaltningen. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är både dag, kväll, helg och jourtjänstgöring, och det kan innebära ledsagning och ensamarbete, ibland även övernattning utanför bostaden.

 

Tjänsten innebär att arbeta med personer med psykisk ohälsa och ibland missbruk, och som bor i en SoL-bostad.

 

Arbetsuppgifter

Utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt ska du som söker kunna stödja personerna i deras boende, fritid och personliga omsorg/omvårdnad.

 

Kvalifikationer

Du som söker ska ha gått omvårdnadsprogrammet gärna med inriktning omsorg/psykiatri eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Erfarenhet av psykiatri och annat vård och omsorgsarbete är meriterande. Viktigt att du i dig själv är en trygg och stabil person. Du ska ha en förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du ska kunna behärska det svenska språket i tal och skrift, då kommunikation med boende är av stor vikt.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Ingela Johansson, enhetschef 063-14 40 51
Elsebeth Rosendahl, enhetschef 063-14 30 95

 

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-10-21


Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Boendehandledare till sektor LSS