Östersunds kommun

Beteendevetare/Behandlingspedagog Kastalskolan

Vi söker två beteendevetare/behandlingspedagoger, visstidsanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse vt 2019.

 

Kastalskolan har en verksamhet med elever i årskurs 4-9. På skolan finns också en friluftsprofil där elever bland annat får delta i grundutbildning i friluftsliv, paddling och fjällvandring mer mera. Vi arbetar främjande på skolan utifrån ett ledkryss som innehåller värdeorden trygghet, ansvar, acceptans och lärande. Skolan har under de senaste åren genomgått en digitaliseringsprocess vilket har lett till att alla elever arbetar med Ipads eller Chromebooks via plattformen Classroom. På skolan har man genomfört en utbildningsinsats i formativ bedömning och pågående just nu är utbildning i språkutvecklande arbetssätt.

 

Arbetsuppgifter

Enskilt arbete med elev.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som arbetar utifrån en tydlig struktur. Du är kommunikativ med elever och tydlig i din roll som beteendevetare/behandlingspedagog. Du arbetar för att coacha eleverna framåt i samarbete med kollegor på skolan. Du sätter eleven i centrum och anpassar ditt bemötande utifrån elevens behov. Du är insatt i hur digitala verktyg kan användas till stöd för elevens inlärning. 

Du är van att arbeta med ungdomar med särskilda behov och använder dig av ett lågaffektivt bemötande. Du ser till en helhet kring elever och är van att ha kontakt med andra myndigheter samt en tydlig dialog med vårdnadshavare. Du är trygg och stabil samt kan hantera elever med svårigheter i det sociala samspelet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Maria Landqvist rektor 072-588 31 94

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-02-20

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 5 timmar . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 7 februari

Kategorier : Offentliga jobb Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Beteendevetare/Behandlingspedagog Kastalskolan