Östersunds kommun

Barnskötare till Fröja förskola

Vi behöver nu barnskötare till förskolan Fröja.Vi kommer att flytta till nya fräscha lokaler från och med ht-18. Fröja är en förskola där vi arbetar tillsammans som ett hus och sedan några år tillbaka har vi åldersindelade grupper. Det är ett arbete som vi nu kommer att utveckla vidare tillsammans . Vi använder oss också just nu av ett digitalt verktyg för dokumentation och kommunikation som heter Pluttra.

 

Vi söker dig som vill förverkliga Barn -och Utbildningsförvaltningens vision "Kunskap med lärande där alla lyckas!" Vi har under de föregående verksamhetsåren arbetat med implementeringen av våra nya styrdokument och prioriterat vårt systematiska kvalitetsarbete samt likabehandling i teori och praktik. Vi lägger stor vikt vid värdegrundsfrågor med fokus på det förebyggande arbetet och ett positivt bemötande mot barn, vårdnadshavare och gentemot varandra i verksamheten. Under detta verksamhetsår fördjupar vi oss ytterligare i kommunikation och pedagogisk verksamhetsutveckling.

 

Arbetsuppgifter

Du ska alltid utgå från vad som är bäst för barnen i ditt handlande. Viktigt att du kan inspirera och utmana barnen i deras vardag.

 

Du kommer att ansvara för att planera, genomföra, dokumentera utvärdera och analysera arbetet kring barns utveckling och lärande samt att utveckla förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare.

 

Kvalifikationer

Godkänd barnskötarutbildning.

 

Ett krav är att du är förtrogen med förskolans styrdokument och har förmåga att omsätta det i praktiken. Du tycker om att utmanas och utvecklas med verksamheten och Du ska ha förmåga att med engagemang och nyfikenhet utveckla arbetssätt och metoder tillsammans med dina medarbetare.

 

Bemötande och värdegrundsuppdraget är av stor vikt, därför tas särskild hänsyn till dina personliga egenskaper.

 

Förtrogenhet med pedagogisk dokumentation ses som en merit.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Elisabet Grundal förskolechef 073-4613243

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-05-25

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 maj . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Barnskötare till Fröja förskola