Östersunds kommun

Arbetsterapeut till Hälsofrämjande enheten

Var med och utveckla framtidens hemsjukvård! Hos oss möter du människor i livets alla skeden, men med den gemensamma nämnaren att de behöver sjukvård i sitt hem oavsett boendeform. Nu söker vi en arbetsterapeut som är extra intresserad av den äldre personen och som är drivande och har förmåga arbeta med utveckling. Placering på Hälsofrämjande enheten.

Tillsvidareanställning 100%, tillträde efter överenskommelse.


Arbetsuppgifter
I tjänsten kommer att läggas stor vikt vid utvecklingsarbetet på särskilt boende och med målsättning att de äldre ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. I utvecklingarbetet ingår individuella bedömningar/behandlingsinsatser, ett nära teamarbete med övriga professioner, samt ubildning/handledning i rehabiliterande förhållningssätt.  Som arbetsterapeut på Hälsofrämjande enheten riktas våra HSL insatser även mot korttidsboenden, hemsjukvård, personlig assistans och boendestöd I höst överförs Kommunala habiliteringsteamets HSL-resurser avseende arbetsterapeuter och fysioterapeuter till Hälsofrämjande enheten. Arbetsterapeuter, fysioterapeuter och distriktsköterskor som jobbar med habilitering och LSS kommer därmed att jobba tillsammans på samma enhet. Vi rekryterar redan nu arbetsterpeut till vårt varierande och spännande verksamhetsområde inom Hälsofrämjande enheten. 

Hos oss är det viktigt att du har förmåga att planera din arbetsdag i samverkan med kollegorna och att självständigt driva utveckling framåt. Du arbetar med ansvar under frihet och vi värdesätter flexibilitet och öppenhet. Det är viktigt för oss att du kan ta egna beslut som bidrar positivt till de vi är till för och för verksamheten. Hos oss handleder vi studenter så det är viktigt att du tycker att det är roligt att lära ut till andra. 

Din kompetensutveckling är viktig och vi har yrkesträffar månadsvis där vi enbart fokuserar på kvalitets- och utvecklingsfrågor. Du erbjuds en kompetensutvecklingsplan och vi avsätter tid varje vecka för att kunna läsa in sig på den senaste litteraturen.

 

Arbetstid 
Måndag - fredag, 8-17, årsarbetstid. Friskvårdsbidrag och friskvårdstimma erbjuds.

 

 

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Körkort B erfordras.

För arbetet läggs stor vikt vid personlig lämplighet. 

Observera att rekrytering sker löpande, så ansök redan idag.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Åsa Othfors enhetschef 073-460 72 96

Facklig representant Lina Åkerlind Nielsen 073-029 00 72

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-09-26

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 september . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Rehabilitering Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Arbetsterapeut till Hälsofrämjande enheten