Örnsköldsviks kommun 12 st lediga jobb hos Örnsköldsviks kommun

Alla jobb hos Örnsköldsviks kommun

Visar annonser 1 till 12


1
Tillbaka till första sidan

Välkommen till Örnsköldsviks kommun

Om Webbplatsen

Kommunens webbplats är en av flera kanaler som används för att ge information till medborgare och andra besökare. Ytterst ansvarig för webbplatsen är kommunens informationschef. Varje förvaltning ansvarar för innehållet under sitt verksamhetsområde.
 
Det dagliga arbetet med webbplatsen sköts tillsammans av informationsavdelningen och förvaltningarnas informationsansvariga.

Frågor om webbplatsens innehåll kan riktas antingen till Information eller till respektive förvaltning.

Webbplatsens inriktning och design är utarbetad i samarbete med utvecklingsarbetet Världsklass 2015 i syfte att utveckla bilden av Örnsköldsvik som en kommun med möjligheter, handlingskraft och mångfald.

Tjänster på webbplatsen
Via webbplatsen kan du utföra ett antal tjänster, läs mer om dessa här »

Felanmälan & synpunkter
Det kan inte uteslutas att felaktiga uppgifter kan förekomma på webbplatsen p g a tekniska fel eller andra omständigheter. Vi är tacksamma om du rapporterar eventuella fel som du stöter på. Lämna gärna även övriga synpunkter på webbplatsen. Kontakta oss via telefon, brev eller e-post till webmaster@ornskoldsvik.se. Vid felanmälan, ange vilken sida eller länk som inte fungerade så kan vi snabbare åtgärda felet.

Informationsansvarig
Helén Sahlin
Informationschef
Tfn: 0660 - 887 53
Epost: helen.sahlin@ornskoldsvik.se

Ansvarig för webbplatsen:
Per-Olof Sedin
Webbansvarig
Tfn: 0660 - 885 69
Epost: webmaster@ornskoldsvik.se

Rekommenderade webbläsare
Vi rekommenderar generellt att du använder nyare programvara för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt.

Ett flertal dokument på vår webbplats är i formatet PDF (Portable Document Format) till vilken du behöver ha Adobe Acrobat Reader installerad på din dator. Programmet är gratis och kan hämtas från Adobes webbplats.

Bilder


Det är inte tillåtet att ta bilder från dessa sidor och använda i andra sammanhang om inte källa anges. Ange alltid "Foto: Örnsköldsviks kommun" vid publicering, även på webben. Bilderna får vidare inte ändras eller på annat sätt förvanskas. Det är inte heller tillåtet att sälja vidare någon av dessa bilder.Fotografierna på startsidan, övre raden, har tagits av Håkan Nordström. Fotgrafierna på våra Flytta Hit sidor har tagits av Peder Sundström.