OnePartnerGroup

Vi söker för kommande uppdrag ekonomer, ekonomiassistenter och administratörer

Vi söker ekonomer, ekonomiassistenter och administratörer för kommande uppdrag. För att passa i rollen skall du vara noggrann, strukturerad analytisk. Både interna och externa kontakter förekommer, så du har bör ha lätt för att kommunicera med många olika typer av människor. Som konsult måste du vara flexibel, prestigelös och självgående.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi, du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och har god kunskap inom Officepaketet. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i något av de större affärssystemen så är det meriterande.
Vi söker både ny exade och erfaren personal.
 
För ytterligare information: Kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige Marcus Larsson Locklund 060-789 05 05 alt  Jens Olsson 060-789 05 01. Ansök senast 2019-05-26 på 
www.onepartnergroup.se Urval  sker löpande så ansök redan i dag!
 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster , inom flera områden och med olika komptenskrav.

 
 
Kontaktpersoner
Marcus Larsson Locklund
VD
060-789 05 05
marcus.locklund@onepartnergroup.se

Jens Olsson
Rekryteringsansvarig
060-789 05 01
jens.olsson@onepartnergroup.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : För 9 minuter sedan . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 26 april

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Vi söker för kommande uppdrag ekonomer, ekonomiassistenter och administratörer