OnePartnerGroup

Verksamhetschef till Unitis

Världens roligaste jobb finns i Ljusdal, Hälsingland! Nu ska vår verksamhetschef Bosse bli pensionär så därför söker vi nu en ny Bosse.

 

 

Din profil

Vi söker dig som har en relavant högskoleutbildning, humanistisk människosyn, är entreprenör, bidrar med engagemang och idéer.

 

Vi ser även att du är:

  • Ansvarstagande
  • Prestigelös
  • Lyhörd
  • Förhandlare
  • Konfliktlösare
  • Förtroendeingivande 

 

Dina arbetsuppgifter

Verksamhetschefen har det operativa ansvaret i förhållande till styrelsen. Du tillsammans med mentorerna bevakar så den dagliga verksamheten sker utifrån vad som sägs i LSS-lagen och andra aktuella lagar, riktilinjer och föreskrifter. Du ansvarar även för det systematiska kvalitetsarbetet och de enskilda deltagarnas genomförandeplaner. Dessutom har verksamhetschefen personalansvar, arbetsmiljöansvar och ekonomiskt ansvar. Du är även en viktig person i kontakten med Ljusdals kommun och för verksamheten andra viktiga myndigheter.

 

 

Anställningsomfattning

Heltid

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Arbetstid och lön

Dagtid

 

 

Om Unitis

Unitis i Ljusdal är ett arbetsintegrerande socialt företag som innehåller daglig verksamhet (LSS) och arbetsföreningstjänster i inkluderad form. Företaget har en god förankring i lokalsamhället och är idégivande till andra dagliga verksamheter i och utanför ladets gränser. Unitis ägs gemnsamt av medlemmarna och styrs utifrån kooperativa principer och värderingar samt  LSS-lagens intentioner. Unitis startade sin verksamhet 1998 och har idag 23 personer i daglig verksamhet, 9 mentorer, 1 verksamhetschef samt deltagare i arbetsmarknadsåtgärder.

 

 

Övrig information

Sista ansökningsdag 2019-09-30

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan!

 

Ansökan till tjänsten sker genom att du mailar din ansökan till: bosse@unitis.se

 

Frågor om tjänsten besvaras av Bosse Hed 072-231 56 13

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Ljusdal . Publicerat : 1 juli

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Verksamhetschef till Unitis