OnePartnerGroup

Terminalarbetare till välkänt företag

Vi söker nu medarbetare för extrajobb. Där du har chans att arbeta med spännande arbetsuppgifter såsom truckkörning samt sortering, Du som söker skall ha annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller annat arbete om minst 50%. Detta uppdrag ser vi långsiktigt på.

Beskrivning: 
Du kommer arbeta i en trevlig arbetsmiljö och sortera varor i högt tempo samt även möjlighet till att köra truck. Tjänsten innebär att ta hand om ingående samt utgående gods.

För att bli aktuell för detta jobb behöver du kunna ha hög flexibilitet och ha förutsättningar att vara tillgänglig med relativt kort varsel. Du som söker har ambitionen att arbeta så mycket som möjligt utöver din andra sysselsättning. Processen pågår löpande så vänta inte med att skicka in ditt cv redan idag.


Arbetstider: 

dagtid: 06.30-09.30
eftermiddag: 17.15-21.15Kvalifikationer:

Du som söker tjänsten bör gilla att jobba fysiskt, behärska svenska språket i tal och skrift samt ha hög arbetsmoral. Du har tidigare arbetat på lager och har hög arbetsmoral.


Anställningsform:

behovsanställning


Sysselsättningsgrad:

Deltid


Arbetstid och lön:

varierande tider/Fast lön


Övrig information:

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.


 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.


För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.


www.onepartnergroup.seKontaktpersoner

Niclas Haglund

konsultchef

0721429543

niclas.haglund@onepartnergroup.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 mars . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 11 mars

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Terminalarbetare till välkänt företag