OnePartnerGroup

Svetsrobotoperatör till WTJ Produktion i Arbrå

WTJ är en renodlad legoleverantör inom tillverkningsindustrin med maskinpark för stora produkter. Verksamheten omfattar skärning/kantbockning/robotsvetsning/svetsning och montering. WTJ tillhandahåller idag artiklar från skärning till ytbehandlat/färdigmonterat. WTJ har idag ca 8000 m2 produktionsyta och en lyftkapacitet på 25 ton. Företaget har ca 40 anställda med hög kompetens på alla avdelningar. WTJ har sedan starten 2011 haft en mycket bra utveckling och omsatte 2018 ca 90 mkr.

OnePartnerGroup Hälsingland söker nu en erfaren Svetsrobotoperatör till WTJ.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med programmering och underhåll av robotsvetsprogram samt efterarbetning av robotsvetsade detaljer.


Din profil
Vi söker dig som tidigare har yrkeserfarenhet som robotsvetsare. Du har goda kunskaper i ritningsläsning. Har du erfarenhet från styrsystem och programmering inom robot är detta meriterande. Har du även erfarenhet av manuell svetsning så är du mycket väl anpassad för jobbet. Meriterande om du har truck- samt traverskort. 

Vi söker dig som har rätt inställning och är självgående men skall även komma bra överens med dina arbetskamrater. Därför sätter vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter hög arbetsmoral och kvalitetsmedvetenhet. Du skall ha ett prestigelöst arbetssätt och förmåga att samarbeta. Som person är du drivande, nyfiken och intresserad av att ständigt lära dig nytt. Det finns stora möjligheter för rätt person att utvecklas i sin roll som svetsare inom företaget.


Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Arbetstid och lön
Skiftgång/Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2019-11-15

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på 
www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.  


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. 
 

Kontaktpersoner

Jessica Larsson
Rekryterare
072-142 85 67
jessica.larsson@onepartnergroup.se

Oscar Jonsson
Konsultchef
072-142 88 25
oscar.j@kornboden.seAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Bollnäs . Publicerat : 16 oktober

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Svetsrobotoperatör till WTJ Produktion i Arbrå