OnePartnerGroup

Supporttekniker för Fujitsu i Östersund

Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för teknik och god serviceförmåga till rollen som Supporttekniker hos Fujitsu i Östersund. Uppdraget är med start omgående så välkommen med din ansökan redan idag!

 

Om Fujitsu

Fujitsu är ett världsledande IT services företag och vår Servicedesk supportar över 2000 kunder över hela världen och vi besvarar mer är 1.5 miljoner samtal per månad på 40 olika språk.

 

Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har närmare 1 000 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter. Läs mer om Fujitsu på:  http://www.fujitsu.com/se/

 

Arbetsuppgifter

Du har ett genuint intresse för teknik och motiveras av att ge service. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att vara behjälplig och som vill ge kunden en bra kundupplevelse. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna via både telefon, mail och andra medier. Du har gymnasiekompetens, med fördel inom IT teknik. Det är meriterande med erfarenhet från arbete inom Servicedesk samt med systemen nedan. Du är en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor.

 

Du är engagerad, entusiastisk och mycket serviceinriktad.

 

Vi söker dig som:

  • Har minst 1 års erfarenhet inom IT Support eller BackOffice funktioner
  • Kan utrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska
  • Har en hög kommunikativ förmåga
  • Besitter en pedagogisk förmåga
  • Har god teknisk kunskap
  • Med mycket hög servicekänsla
  • Innehar körkort

 

Anställningsform
Visstidsanställning sex månader med god chans till förlängning.

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Varierande arbetstider
Fast lön

 

Om OnePartnerGroup Jämtland
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

 

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 3000 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

 

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

 

Övrig information:
Start omgående och urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

 

Kontaktpersoner

Gustav Dalén

Studentambassadör/Rekryteringsassistent

070-3140449

gustav.dalen@onepartnergroup.se

 

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 augusti

Kategorier : Data & IT Kundservice


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Supporttekniker för Fujitsu i Östersund