OnePartnerGroup

Strategisk Inköpare till Lättelement

Lättelement är ett starkt och växande företag, sprunget ur den norrländska myllan i hjärtat av Höga Kusten. Sedan starten 1979 har företaget varit privat och lokalt ägt och de har alltid haft all tillverkning och all sin personal i Örnsköldsvik, vilket gör dem genuint intresserade av den plats de verkar på. Läs gärna mer om Lättelement på www.lattelement.se

 

Lättelement behöver förstärkning och söker en strategisk inköpare till Örnsköldsvik. 

 

 

Dina arbetsuppgifter

Inköpsfunktionen på Lättelement arbetare aktivt och ansvarar för att anskaffa varor, tjänster och entreprenad i rätt tid till rätt kvalitet och med den bästa totalkostnaden på ett affärsmässigt sätt. Du kommer att ingå i ett team som direkt bidrar till företagets resultat genom dina inköp. Som strategisk inköpare har du en stor och viktig roll i samverkan mellan projekteringsavdelningen och produktionen. Du kommer att förhandla och arbeta med leverantörsutveckling samt säkerställa att leverantörer följer de ramverk Lättelement har. 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Förhandla och vidareutveckla befintliga leverantörer
  • Skriva avtal med leverantörer
  • Ansvara för inköp av material till produktionen
  • Utvärdera befintliga och potentiella leverantörer
  • Avropa material från leverantörer

 

Vem är du?

Du har en teknisk gymnasie- alternativ högskoleutbildning med minst 4 års arbetslivserfarenheter inom likande arbete. Meriterande är om du har kunskap inom byggbranschens regelverk. Du trivs i en flexibel miljö och är inte rädd för att hjälpa till med din kunskap där det behövs.

 

Som person är du driven, affärsmässig och resultatinriktad. Du är van att organisera och prioritera ditt arbete på ett strukturerat sätt. Vidare har du en god social förmåga och är van att bibehålla långa affärsrelationer både nationellt och internationellt. Dina personliga egenskaper kommer att väga tungt likväl som dina erfarenheter.

 

Du kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande är om du kan kommunicera på tyska. Du har god kunskap i Officepaketet och är van att arbeta i upphandlings och inköpsverktyg. 

 

 

Anställningsomfattning

Heltid

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning 

 

Arbetstid 

Dagtid

 

 

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag, sista ansökningsdag är 2019-03-20. Har du frågor kontakta Malin Vedman, 0660-689 602 alt malin.vedman@onepartnergroup.se.

Ser fram emot din ansökan! 

 

 

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

 

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

 

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

 

 

Kontaktpersoner

Malin Vedman

VD

0660-689 602

malin.vedman@onepartnergroup.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För ungefär en timme sedan . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 22 februari

Kategorier : Inköp Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Strategisk Inköpare till Lättelement