OnePartnerGroup

Specma Component söker Butik/lager medarbetare till Örnsköldsvik

Specma Component AB ingår i Specma Group som ägs av Hydra Grene, Danmark. I Örnsköldsvik hittar du Specma Component i nya ändamålsenliga lokaler på Karosserivägen i Gullänget.  Affärsidén är att utveckla, tillverka och marknadsföra applikationsanpassade hydrauliksystem till en global marknad samt att till industri och eftermarknad erbjuda ett brett sortiment av hydraulik, pneumatik och ledningskomponenter.

Specma Component erbjuder allt från enskilda hydraulikkomponenter till kompletta hydraulik-, rör-, slang- och ledningssystem. Till Specma Component i Örnsköldsvik kommer både privatpersoner och företagskunder när de behöver hjälp. I Örnsköldsvik finns butik, lager och produktion. De söker nu sin nästa kollega som ska jobba i butik och med slangproduktion men också vara behjälplig på lagret när behov uppstår. 


Vill du läsa mer om Specma Component så kan du göra det via specmagroup.seDina arbetsuppgifter

Du är den person som är kundens första kontakt när denne kommer till butiken vilket ställer höga krav på din sociala förmåga.


Dina arbetsuppgifter är bla:

  • Försäljning över disk
  • Beställningar av artiklar
  • Delaktig i butikens utseende
  • Administration i affärssystemet Jeeves
  • Orderregistreringar
  • Lagerflyttar i affärssystemet 
  • In- och utleveranser av gods
  • Slangproduktion

Övriga arbetsuppgifter tillkommer. Din profil

För att lyckas bra i denna tjänst har du troligen haft ett liknande arbete tidigare, har en stor vana av kundkontakter och stort tekniskt intresse. Meriterande är om du har en hydraulikutbildning eller liknande erfarenhet. Även meriterande om du har truck och travers kort samt om du har tidigare erfarenhet av att jobba på ett lager. Som person är du serviceinriktad och hjälpsam, har ett gott ordningssinne och är ödmjuk. Då tjänsten innehåller olika delar är det viktigt att du är flexibel och prestigelös i arbetsuppgifterna. Störst vikt i denna rekrytering kommer att läggas på de personliga egenskaperna.


God datavana och att du kommunicera flytande i tal och skrift på svenska är ett krav. Anställningsomfattning

Heltid. Start enligt överenskommelse 


Anställningsform

Tillsvidareanställning


Arbetstid och lön

DagtidÖvrig information

Välkommen med Din ansökan i form av cv och personligt brev! Urval sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansök redan idag dock senast 2019-08-18. Har du frågor om tjänsten kontakta Lars Pettersson på Specma Component, lars.pettersson@specmacomponent.se.Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.


Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?


Varmt välkommen till www.onepartnergroup.seKontaktpersoner

Malin Vedman

VD

0660-689 602

malin.vedman@onepartnergroup.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 9 juli

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Teknik & Ingenjör Transport & Logistik


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Specma Component söker Butik/lager medarbetare till Örnsköldsvik