OnePartnerGroup

Servicetekniker mot hjulinställningar och kalibreringar till Nordemans Bil

Nordemans Bil är auktoriserad verkstad och skadespecialistverkstad för Audi, Volkswagen och Skoda med en enorm erfarenhet av mekaniska fel och skadereparationer. I Örnsköldsvik finns en modern anläggning som fortlöpande utvecklas och förbättras, allt för att kunna leverera reparationer med hög kvalitet. Nordemans Bil erbjuder ständig vidareutbildning av deras personal för att hela tiden utvecklas och leva upp till kundernas krav. Nu finns det en möjlighet för dig att bli en del av deras team!
 
Nu söker Nordemans Bil i Örnsköldsvik en Servicetekniker mot hjulinställningar och kalibreringar. 


Dina arbetsuppgifter
Då tekniken i våra bilar blir allt mer högteknologiska så krävs det noggrant underhåll av de tekniska systemen. I denna tjänst kommer du att jobba med att kalibrera fordonssystem samt utföra hjulinställningar på personbilar. Detta gör du i Nordemans Bils lokaler med den senaste tekniken. 


Din profil
Vi söker dig som är tekniskt kunnig och intresserad av bilar och förstår vikten av att vara noggrann i jobbet. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är ansvarsfull inför dina arbetsuppgifter. Du kommunicerar obehindrat på svenska både i tal och skrift. B-körkort är ett krav samt en god datavana. Du kommer att få bra introduktion i arbetet av den befintliga teknikern samt att du kommer att delta i en del internutbildningar.  


Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform och startdatum
Provanställning och start snarast

Arbetstid och lön
Dagtid. Fast lön


Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansök i form av cv och personligt brev redan idag dock senast 2019-06-23. Frågor om tjänsten besvaras av Malin Vedman på OnePartnerGroup, 0660-689 602, malin.vedman@onepartnergroup.se.

Välkommen med din ansökan! 


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till 
www.onepartnergroup.se


Kontaktpersoner

Malin Vedman
VD
0660-689 602
malin.vedman@onepartnergroup.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 23 juni . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Servicetekniker mot hjulinställningar och kalibreringar till Nordemans Bil